Ladies Night - Thema Workshops

Doelgroep: 18+
Duur van de workshop: +/- 180min
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 10
Prijs per deelnemer: € 15,-

Startkosten: €35,-


Tijdens de donkere winteravonden biedt Het Rariteiten Kabinet de mogelijkheid om als dames onderling een gezellig avondje bezig te zijn. Iedere maand hebben wij een andere workshop op het programma staan die u samen met uw vriendinnen kunt boeken bij u thuis. Alles wat u nodig heeft is een tafel en wat stoelen, en natuurlijk voor de gezelligheid eventueel een hapje en een drankje. Wij regelen de rest, want wij komen naar U toe!

December - Dragon Globes
De voorbereiding voor de feestdagen is begonnen. Al menig kerstboom siert de woonkamer, maar wat siert de kerstboom? Draken natuurlijk! Tijdens deze workshop maakt u met polymeer en andere natuur materialen fantastische kerstballen met draakjes en andere miniatuur wezens.
Zo kunt u ook tijdens de kerst genieten van uw zelfgemaakte kunstwerken op display.


Januari - Kaartweven
In deze tijd van het jaar is het koud en donker. Er gaat niets boven een ouderwets potje breien of haken... Maar heeft u kaartweven al eens geprobeerd? Een eeuwen oude techniek die al door de vikingen gebruikt werd komt naar uw avondje uit met de dames.
Tijdens de workshop maakt u een prachtige armband om de techniek te beheersen. wellicht maakt u later zelf nog een sjaal of omslagdoek.


Februari - Whimsical Places
De vogels willen alweer bijna hun nestjes gaan bouwen. De dagen gaan langzaam aan weer langer worden en menig mens en dier krijgt bij de eerste zonnestralen alweer zin in de voorjaarsschoonmaak. Tijdens deze workshop maakt u een prachtig vogelhuis met miniatuur metselwerk en
natuurmaterialen. Zo heeft u in ieder geval voor de vroege vogels alvast een prachtig paleisje in uw tuin of op uw balkon.


Goodiebags!
Iedere Ladies Night Workshop krijgt u een gratis unieke Goodiebag voor elke deelnemer. Zo wordt een workshop in de winter nog leuker!
U krijgt een gooediebag met unieke sieraden, koffiekopjes, preparaten, fosielen, cadeaubonnen, en noem het maar op t.w.v. €10,-
Wat er bij u in het tasje zit blijft natuurlijk een verrassing.


Deze workshops boekt u inclusief materialen, gereedschappen en een exclusieve Rariteiten Kabinet Goodie-Bag. De workshops zijn te boeken op Maandag t/m Zaterdag met als starttijd 19:00 uur.

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Naam:
(Voor- + Achternaam)
Adres:
Postcode + Plaats:
Aantal deelnemers:
E-mail:
Telefoon:
Wanneer zal de workshop plaatsvinden?
(Dag + Datum)