Ladies Night - Thema Workshops

Doelgroep: 18+
Duur van de workshop: +/- 180min
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 10
Prijs per deelnemer: € 35,-

All Inclusive


Het wordt weer herfst. En dus komen er weer Ladies Nights! In de gezellige, steeds donker wordende uurtjes, kunnen jullie als dames onderling weer aanschuiven voor een fantastische workshop avond. Dit jaar op een iets andere manier dan jullie van ons gewend zijn. We nodigen jullie namelijk uit om te komen werken in ons eigen atelier!

In oktober openen wij de deuren van Experium: ons bescheiden, maar zeer ruime atelier in Angerlo. Bekijk hieronder snel het aanbod en schrijf je in! Want vol = vol.

Graveren in glas
Wat is er nou leuker dan de feestdagen voorbereiden? Je eigen wijnglazen graveren natuurlijk! Tijdens deze workshop leer je basis technieken van het graveren. Met behulp van basis patronen (of natuurlijk eigen ontwerpen voor wie het aandurft), ga je aan de slag met glas, diamant stiften en natuurlijk een graveerpen.
Zo kun je tijdens de aankomende feestdagen iets unieks op tafel zetten!


Dragon Globes
De voorbereiding voor de feestdagen is begonnen. Al menig kerstboom siert de woonkamer, maar wat siert de kerstboom? Draken natuurlijk! Tijdens deze workshop maakt u met polymeer en andere natuur materialen fantastische kerstballen met draakjes en andere miniatuur wezens.
Zo kunt u ook tijdens de kerst genieten van uw zelfgemaakte kunstwerken op display.


Januari - PROGRAMMA VOLGT
 


Goodiebags!
Iedere Ladies Night Workshop krijgt u een gratis unieke Goodiebag voor elke deelnemer. Zo wordt een workshop in her najaar nog leuker!
U krijgt een gooediebag met unieke sieraden, koffiekopjes, preparaten, fosielen, cadeaubonnen, en noem het maar op t.w.v. €10,-
Wat er bij u in het tasje zit blijft natuurlijk een verrassing.


Deze workshops boekt u inclusief materialen, gereedschappen en een exclusieve Rariteiten Kabinet Goodie-Bag.

Momenteel kun je je alleen inschrijven voor de Ladies Nights in December. Iedere maandag avond ben je van 19:00 tot 22:00 harte welkom om aan te schuiven in ons atelier in Angerlo. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail.

Schrijf je hieronder in voor 1 van onderstaande data.

Naam:
(Voor- + Achternaam)
Aantal deelnemers:
E-mail:
Telefoon:
Voor welke datum wil je je inschrijven?
Welke workshop wil je doen? Glas graveren

Dragon Globes